cuzavoda2a
301 poze   15318 vizite

FII INTELIGENT LA MATEMATICA

Va rog sa comunicati cat mai repede daca doriti inscrierea la acest concurs pentru a comanda culegerile. Plata-15 lei- se face pana in luna decembrie 2012.

Participanti

Gruia Arfire
Bogdan Barbu
Sorin Blaga
Bogdan Bodoros
Iulian Bujoreanu
Ciprian Carp
Ionut Chiaga
Sorana Chiriac
Bogdan Chirila
Denisa Chirila
Ilie Ciuraru
Santino Cucu
Alexandra Danila
Andrei Gavrila
Theodora Grecu
Cosmin Jalba
Razvan Mitrofan
Andrei Mosescu
Alex Petrescu
Justina Pricopi
Claudiu Sava
Eduard Trofin

www.edituranomina.ro/index.php?opt=caut
REGULAMENT
– Pentru Concursul Naţional „Fii InteligenT la matematică 2012-2013“ –


1. Concursul Naţional Fii InteligentT la matematică este organizat de Asociaţia InteligenT în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Editura Nomina. Concursul se organizează în şcoli la nivel naţional pentru elevii claselor II-VI.
2. Pentru pregătirea elevilor cu subiecte tip concurs se oferă spre vânzare un material suport.
3. Perioada de înscriere este 15 septembrie 2012 – 27 februarie 2013.
4. Proba de evaluare naţională se va desfăşura aprilie 2013. În cazul în care Ministerul Educaţiei organizează vreo activitate naţională (testare pentru elevii clasei a VIII-a, proba orală de bacalaureat etc.) data organizării concursului se modifică şi va fi comunicată ulterior.
5. Durata probei scrise va fi de 60 minute.
6. Etapa I. În judeţele/sectoarele unde numărul de elevi înscrişi este foarte mare, Comisia judeţeană organizează un test preliminar în luna martie 2013. Este obligatoriu ca testul să fie gratuit, iar subiectele să fie selectate din culegerea oferită ca material suport pentru concurs. Subiectele trebuie selectate în concordanță cu cerințele programei specifice.
7. Afişarea rezultatelor se face la sediul şcolii unde s-a desfăşurat proba de examen.
8. Etapa a II-a. Testul pentru etapa a II-a va fi gratuit. Subiectele trebuie selectate în concordanță cu cerințele programei specifice.
9. La această probă lucrările vor fi corectate de către Comisia judeţeană de evaluare. Comisia județeană de evaluare va fi formată din inspectorul de specialitate, metodiști și profesori/ institutori desemnați de către reprezentantul ISJ.
10. Punctajele vor fi trecute pe borderouri şi trimise atât către unităţile şcolare care au organizat proba, cât şi către Asociaţia InteligenT până pe 20 mai 2013.
11. Borderourile cu notele definitive (după perioada de contestații) se vor trimite prin email la adresa redactie.nomina@gmai.com
12. Contestația trebuie făcută în scris de către părintele copilului semnată de el și de către un cadru didactic. Nu se admit contestații pentru punctaje cuprinse între 95-100.
13. Contestațiile se depun la Comisia de evaluare în max. 48 de ore de la afișarea notelor. În funcție de numărul lor, contestațiile se vor rezolva în 2 -4 zile lucrătoare. În cazul în care nota contestată este mai mare decât nota obținută la contestație, prima se va anula, iar finală este nota obținută la contestație.
14. Organizatorul va posta pe site numai punctajele cuprinse în intervalul 85-100 de puncte.
15. În cazul în care într-un judeţ nu se organizează Comisia Judeţeană de Evaluare, lucrările se duc către membrii Comisiei Județene de Evaluare din alt județ.
16. Rezultatele finale vor fi puse pe site-ul Editurii Nomina pe 5 iunie 2013.
17. Perioada de premiere cu diplome: 7-11 iunie 2012. Perioada de premiere pentru elevii care obţin tabere sau rechizite: 15 septembrie 2013.
18. Pentru cei mai buni elevi care obţin punctaje de 90-100 se vor acorda alte premii. Aceste premii vor fi cuprinse între 10.000-15.000 de E. Premiile se vor da aleator în funcţie de indicii de performanţă pe care îi primeşte judeţul. De exemplu, vor fi premiaţi participanţii care obţin punctajul maxim din judeţul care a obţinut punctajul general cel mai bun. Din acest fond de premiere, organizatorul va premia un număr de 10 elevi, care provin din medii defavorizate, vor obţine un loc într-o tabără şcolară sau echivalentul a 100 de euro/ elev, iar 10 de elevi, care provin din medii defavorizate, vor obţine cărţi şi rechizite în valoare de 75 euro/ elev. Selecţia acestor copii se va face de către membrii Comisiei Centrale, pe baza propunerilor comisiilor judeţene, având în vedere următoarele acte:
a. adeverinţă cu veniturile părinţilor;
b. documente referitoare la alte facilităţi acordate elevului în cauză (burse sociale, loc gratuit în tabară de la şcoală etc.);
c. recomandarea învăţătorului/ institutorului clasei cu privire la calităţile elevului şi dificultăţile materiale/ mediul defavorizat din familie;
d. actele se trimit pe adresa Asociaţia InteligenT până la data de 25 iunie 2013. Adresa este: strada Depozitelor nr. 10 Piteşti, Argeş;
e. nominalizările elevilor se vor transmite inspectorilor de specalitate din judeţele respective. Lista cu elevii premiaţi va fi disponibilă pe site-ul www.edituranomina.ro

Toate datele despre acest concurs, respectiv indicatorii de performanţă, pot fi folosite de către Inspectoratele Şcolare şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale în evaluarea activităţii cadrelor didactice.
Pentru informaţii suplimentare: redactie.nomina@gmail.com.Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Nume:Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.